Energiportalen
Portalen Interaktiv

Kaminer utan skorsten


Läcker designspis från Fireline

Med en skorstensfri kamin får du möjlighet att njuta utav en mysig brasa oavsett hur ditt boende ser ut. 

När höststormarna viner runt knuten och vintern närmar sig med stormsteg så är det skönt att kunna kura ihop sig i fåtöljen med en kopp te och njuta utav brasans sprakande. Har du inte möjlighet att installera en riktig braskamin i ditt boende så finns det en uppsjö utav kaminer utan skorsten att välja bland. En klar fördel med att investera i en braskamin utan skorsten är att du får helt fria händer när det gäller placering utav din eldstad.

Skorstensfri spis från Spismiljö

Beroende på hur ditt boende ser ut och vad du har för personliga önskningar kan du välja på att placera din kamin utan skorsten i sovrummet, vardagsrummet eller i ditt badrum. Det är bara du och din fantasi som sätter några begränsningar när du skall placera din dekorkamin. Bor du i en lägenhet så finns det stilrena och vackra kaminer till lägenhet som du kan montera i ditt kök eller på din balkong. Givetvis kan du köpa en kamin för lägenhet även om du bor i ett hus. En öppen spis utan skorsten passar lika bra i alla typer utav boenden.

Brasmys från Fireline 

Har du en uteplats så kan du placera en spis utan skorsten där och njuta utav brasans sprakande samtidigt som du beundrar utsikten. En eldstad utan skorsten skall inte användas till att värma upp ditt hem eftersom den inte genererar tillräckligt med värme. Visst bildas det en del värme från öppna spisar utan skorsten med dessa eldstäder är i första hand avsedda som en mysfaktor och inte som en värmekälla.  

Beroende på vad du är föredrar och hur din inredning ser ut så kan du välja på en mängd olika former, storlekar, färger och modeller, allt för att du skall hitta den värme kamin utan skorsten som passar bäst till ditt hem. Du kan välja att placera din brasa utan skorsten på väggen eller på golvet. Vill du ha en lyxigare variant så finns det även braskaminer utan skorsten som du kan bygga in i väggen.

Skorstensfri kamin från Spismiljö  

Har du en öppen planlösning i ditt hem och vill dela av två ytor från varandra på ett mysigt sätt så kan du placera en skorstensfri kamin som en rumsavdelare. På det sättet får du en rumsavdelare som både är vacker och som bidrar till inredningen på ett positivt sätt.

Härlig golvmodell från Fireline  

Vill du veta mer om att elda utan skorsten och dekorspisar så är du välkommen att besöka våra annonsörers respektive hemsidor. Där hittar du information om deras produkter, vackra inspirationsbilder och din närmaste återförsäljare.

 


Fireline, ger värme, närhet, stillhet och skapar en mysig atmosfär!
   

Med en skorstensfri kamin behöver du ingen skorsten eftersom du eldar med Bioetanol.
   


FLER ARTIKLAR:


Kaminer utan skorsten

Kaminer utan skorsten

Njut utav eldens sken och brasans sprakande med en skorstensfri kamin....

Kaminer utan skorsten Kaminer utan skorsten
 
Portalen Interaktiv
Portalen Interaktiv AB
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
Tfn: 0303-679 50
Fax: 0303-679 55
Epost: info@portalen.se
Webbplats: www.portalen.se
Sitemap