Energiportalen
Portalen Interaktiv

Sanyo CO2 ECO 9 kW är här

Sanyo CO2 ECO 9 kW är här Sanyo CO2 ECO 9 kW är här

Fler produktnyheter


CTC EcoHeat CTC EcoHeat

CTC EcoHeat

CTCs värmepumpssortiment uppgraderas kraftigt hösten 2013: nya bergvärmepumpar CTC EcoHeat och nya värmepumpar för luft/vatten CTC EcoAir

CTC EcoHeat CTC EcoHeat
MELCloud MELCloud

MELCloud

Att kontrollera din Mitsubishi Electric-utrustning har aldrig varit lättare. Med nyheten MELCloud får du full kontroll över hemmets värmepump eller luftkonditionering oavsett om du är bortrest eller ligger hemma i soffan.

MELCloud MELCloud
CTC Ecoair CTC Ecoair

CTC Ecoair

Vi är stolta över att kunna presentera två heta nyheter. Vår nya värmepump för luft/vatten CTC EcoAir och vår nya bergvärmepump CTC EcoHeat.

CTC Ecoair CTC Ecoair
Värmepump MFZ-KJ Värmepump MFZ-KJ

Värmepump MFZ-KJ

Den senaste värmepumpen från Mitsubishi Electric är en diskret golvmodell som smälter in i ditt hem med minimal påverkan på din inredningsstil. Det är deras första golvmodell som är utrustad med unika Hyper-Heating funktionen och den är dessutom tystast i klassen.  

Värmepump MFZ-KJ Värmepump MFZ-KJ
Varmitek lanserar ny värmepump Varmitek lanserar ny värmepump

Varmitek lanserar ny värmepump

Varmitek lanserar en ny värmepump med dubbla kompressorer och med en helt ny design och med marknadens intelligentaste pekskärm. Kombinera med sol, frånluft eller rumskyla, allt finns med i styrning från början. Valt system ritas upp överskådligt i pekskärmen tillsammans med alla temperaturer angivna på rören.

Varmitek lanserar ny värmepump Varmitek lanserar ny värmepump
Internetuppkoppla Nibe Internetuppkoppla Nibe

Internetuppkoppla Nibe

Med NIBE Uplink blir livet som villaägare tryggare, inte minst när du själv inte är hemma. Blir det till exempel strömavbrott så får du ett mejl så fort systemet inte har haft kontakt med din anläggning på en timme.

Internetuppkoppla Nibe Internetuppkoppla Nibe
IVT AirX IVT AirX

IVT AirX

IVT AirX är både tystare och framför allt effektivare än föregångarna. Den är dessutom i varje detalj konstruerad för att passa och prestera i Sveriges tuffa vinterklimat.

IVT AirX IVT AirX
 
Portalen Interaktiv
Portalen Interaktiv AB
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
Tfn: 0303-679 50
Fax: 0303-679 55
Epost: info@portalen.se
Webbplats: www.portalen.se
Sitemap