Energiportalen
Portalen Interaktiv

Täljstenskamin

Täljstenskamin från Handöl 

Med en täljstenskamin får du både behaglig värme och en vacker inredningsdetalj

Vill du jaga ut kylan ur huset samtidigt som du får något vackert att titta på? Då är kanske en täljstenskamin något för dig. Ådringen på täljstenen är individuell och väldigt vacker att titta på. Täljsten är känt för att ha mycket värmelagrande egenskaper vilket innebär att den sprider värme en lång stund efter det att elden har brunnit ut.
Med en täljstenskamin kan du krypa upp i soffan och titta på lågornas flammor och höra elden spraka samtidigt som du kan sänka dina energikostnader eftersom kaminen ger ifrån sig värme även efter att elden slutat brinna.

De senaste åren har det pratats mycket om miljö och miljöpåverkan och värnar du extra mycket om din omgivning så finns det svanenmärkta kaminer på marknaden. Vill du utnyttja värmen maximalt så finns det också täljstenskaminer där du kan köpa till ett extra värmemagasin och med det så får din kamin kakelugnsliknande egenskaper.
Vill du dessutom ha en riktigt lyxig modell så finns det täljstenskaminer där du kan köpa till en riktig bakugn och då kan du till exempel baka pizza, paj eller bullar samtidigt som du värmer upp huset. Kan du tänka dig känslan av att se elden brinna samtidigt som doften av nybakade kanelbullar sprider sig i huset. Vad kan väl vara härligare än det?

Vill du veta mer eller har du redan bestämt dig för att det är en täljstenskamin du vill ha? I sådana fall kan du titta runt bland våra annonsörers hemsidor för att hitta just din modell.

 

Besök vår utställning med täljstenskaminer >>.

Energiguiden - Täljstenskamin

1. Täljstenskamin

Täljstenskaminer lagrar värmen från brasan och är dessutom vackra inredningsdetaljer.
Energiguiden - Täljstensugn

2. Täljstensugn

En täljstenugn avger en behaglig värme under en lång tid utan att torka ut luften i ditt hem.
Energiguiden - Täljstensspis

3. Täljstensspis

En täljstensspis kombinerar det bästa hos gjutjärn och täljsten vilket innebär att din täljstensspis får oanade värmeegenskaper.
 
Portalen Interaktiv
Portalen Interaktiv AB
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
Tfn: 0303-679 50
Fax: 0303-679 55
Epost: info@portalen.se
Webbplats: www.portalen.se
Sitemap